Reading

Een reading is een beschrijving van jouw energie. In een reading krijg je informatie over je eigen unieke manier van zijn. Een reading is een heldere communicatie zonder oordeel. Hierdoor kun je oude patronen loslaten. Zo maak je ruimte voor verandering in je leven.

Tijdens een reading zit je tegenover mij in een stoel. Voordat de reading begint, heb ik mij hierop voorbereid. Hierdoor kan ik jouw energie "lezen". Terwijl we gewoon met elkaar praten, blijf ik geconcentreerd en neutraal. Aan het begin van de reading vraag ik je een paar keer om je naam te noemen. Hiermee stem ik af op jouw energie. Tijdens de reading ben ik voortdurend bewust van een helder onderscheid tussen jou en mij. Jouw energie laat zich zien in de vorm van kleuren en beweging. Vanuit je wezen laat je een beeld van jezelf zien. Dit beeld wordt door mij onder woorden gebracht.

In een reading word je gezien in je totale zijn
In deze neutrale communicatie komt veel informatie naar voren over jou en je energie. Je voelt je gezien in je wezen, in je totale zijn. Stap voor stap laat je tijdens de reading steeds meer zien van de dingen die je bezighouden. Zo krijg je inzicht in de achtergrond van een probleem waar je tegen aanloopt. Door de reading leer je zonder oordeel en met mededogen naar de valkuilen in je leven te kijken.

Een reading is het vertalen van jouw energie
In een reading ga ik stap voor stap met je op weg om belemmerende factoren aan het licht te brengen. Het gaat erom wat jij vanuit jouw wezen op dit moment wilt laten zien. Ik vertaal de informatie voor je. Hierdoor kun je zonder oordeel en met mededogen naar jezelf kijken. En naar aspecten die jouw creativiteit en vitaliteit in de weg staan.

Een reading is ook een healing
In een reading gaat je energie als vanzelf vrij en beweeglijk stromen. Door die beweging vallen puzzelstukjes in elkaar. Je maakt ruimte voor een nieuwe ervaring. Je ervaart jezelf als heel en compleet.

Thema-readings
In een algemene reading kijk ik naar jouw persoon als wezen. Naar hoe je jezelf uitdrukt en jouw mogelijkheden creëert. Ben je bekend met energiewerk of heb je al vaker een reading gehad? Je kunt ook een reading krijgen op een bepaald thema. Bijvoorbeeld over de relatie die je met iemand hebt. Of over je werk, geld, oude en nieuwe emoties, seksualiteit, gezondheid.